• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E35L-01

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

4.424 uur

2011

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE35L-01
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren4.424 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Duik in de kracht en veelzijdigheid van de Linde E35L-01, een elektrische heftruck die ontworpen is om jouw zwaarste lasten te verlichten. Ontworpen door Linde, een toonaangevende fabrikant bekend om zijn nauwkeurige techniek, is deze heftruck gemaakt om indruk te maken op het gebied van sterkte en stabiliteit.

Linde E35L-01 kan een reusachtige 3500 kg tillen, waardoor hij perfect is voor de zware klusjes. De hoogte? Een indrukwekkende 320 cm, waardoor er vrijwel geen plek is waar je niet bij kunt. Om het makkelijker te maken om te manoeuvreren in krappe ruimtes, beschikt hij ook over een duplex mastontwerp.

Er is meer. Linde E35L-01 beschikt ook over een 3e functie tot op het bord, zodat je nog meer controle hebt over je lading. En met de ingebouwde werklampen, kun je zelfs in het donker blijven werken.

Belangrijk om te weten: deze heftruck werkt op elektriciteit, wat betekent dat je niet alleen je bedrijf, maar ook het milieu helpt. De batterij is uit 2018, je krijgt ook de acculader erbij, dus je bent meteen klaar om aan de slag te gaan.

Je hebt de mogelijkheid om je oude machine in te ruilen, en we kunnen het transport ook voor je regelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

De Linde E35L-01, de krachtpatser die je werklast merkbaar verlicht. Versterk je team met deze onmisbare machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5551 kg

Vergelijkbare machines