• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H5.0

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

9.999 km

9.999 uur

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BR MACHINERY

SLOOTSEKUILEN 20
5986PG BERINGE

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH5.0
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Tellerstand9.999 km
Draaiuren9.999 uur

Omschrijving

Bekijk deze betrouwbare en krachtige Hyster H5.0 heftruck uit 2008. Deze machine met 5000 kg hefvermogen en een eigen gewicht van 7900 kg is gebouwd om zware ladingen moeiteloos te verplaatsen.

Het heeft een hefhoogte van 3.45 m, wat indrukwekkend is gezien zijn grootte. Ondanks zijn hoogte, heeft de Hyster H5.0 een doorrijhoogte van 2.50 m, waardoor hij een ideale keuze is voor werk in beperkte ruimtes.

De lepellengte van 1.50m van deze heftruck draagt bij aan zijn veelzijdigheid en capaciteit. Het maakt het gemakkelijk om stabiel te heffen en te manoeuvreren, zelfs met omvangrijke ladingen.

Een van de kenmerken die deze Hyster H5.0 heftruck echt laat uitblinken, is de hydraulische vorkversteller en zijverschuiver. Deze functies maken het gemakkelijk om de lading nauwkeurig te plaatsen en bieden een betere flexibiliteit bij het hanteren van verschillende soorten ladingen.

Deze machine heeft mechanische bediening met lange hendels. Hoewel het misschien traditioneel aanvoelt, zorgt zo'n bediening voor nauwkeurigheid en volledige controle over de machine.

Deze Hyster H5.0 heftruck verkeert in goede werkende staat en we zijn ervan overtuigd dat hij de efficiëntie en productiviteit van uw werk zal verhogen.

De mogelijkheid tot inruil en transport zijn alleen maar extra voordelen van deze machine. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7900 kg

Vergelijkbare machines