• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mitsubishi FB16ANT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

1.986 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMitsubishi
ModelFB16ANT
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren1.986 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een energie-efficiënte en betrouwbare oplossing voor jouw hefwerkzaamheden? Dan hebben we de perfecte machine voor je: de Mitsubishi FB16ANT elektrische heftruck. Dit robuuste voertuig is van het toonaangevende merk Mitsubishi, bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzame prestaties.

Dit model, uit het bouwjaar 2019, heeft slechts 1986 draaiuren op de teller en verkeert in uitstekende staat. Het is uitgerust met een krachtige 48V 750 Ah batterij, wat zorgt voor lange werktijden. Zwaar tillen is ook geen probleem voor deze machine, met een indrukwekkende capaciteit van 1600 kg.

Daarnaast heeft de heftruck een hefhoogte van 4750 mm en een doorrijhoogte van 2120 mm. Ideaal voor werkzaamheden op verschillende hoogteniveaus. De triplex free lift mast geeft je de flexibiliteit om in verschillende werkomgevingen te werken.

Bovendien is deze heftruck uitgerust met meerdere handige extra's en accessoires zoals side shift, voor- en achterverlichting, een Bluespot en zwaailamp. Deze functies verbeteren de veiligheid op de werkvloer en maken het werk voor de bestuurder gemakkelijker.

Of jouw uitdaging nu in een magazijn, distributiecentrum of op een andere werkplek is, de Mitsubishi FB16ANT elektrische heftruck is een uitstekende aanvulling op jouw materieel. Verhoog jouw productiviteit en efficiëntie met deze betrouwbare machine.

Vergelijkbare machines