• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Heftruck.

Vergelijkbare machines

Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru

Foto 1 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Foto 2 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Foto 3 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Foto 4 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
1/4

2022

Elektrisch

Duurzaam

Niet meer beschikbaar

ZHE Trading

Potenblokseweg 4
4794 RM Heijningen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyundai
Model30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte heftruck die je goederen moeiteloos verplaatst? Maak kennis met de Hyundai 30B-7A. Dankzij het elektrische ontwerp levert deze machine krachtige prestaties zonder veel lawaai of uitlaatgassen, waardoor je kunt genieten van een rustigere werkplek en minder milieubelasting.

Veranderingen op je werkterrein zullen geen uitdaging vormen voor de Hyundai 30B-7A. Hij is namelijk uitgerust met LED-verlichting rondom, wat de zichtbaarheid verhoogt en veilig werken in donkere of slecht verlichte omgevingen mogelijk maakt. De panoramische spiegel geeft je een breed zicht op wat er rondom je gebeurt, en de LED-werklampen zorgen voor extra helderheid in je werkruimte.

Het krachtige 80 Volt / 560 Ah R&W batterijpakket staat garant voor een lange werkdag zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lege batterijen. En met de bijgeleverde lader kan je de machine telkens weer snel en eenvoudig opladen.

Als je meer functionaliteit nodig hebt voor gespecialiseerd heffen en tillen, zul je de vier hydraulische functies zeker waarderen.

Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene problemen. Wij bieden 1 jaar garantie op de machine voor nog meer zekerheid. De aanschaf van zo'n kwalitatieve machine als deze Hyundai is een grote stap vooruit voor je bedrijf.

In plaats van alles in één keer te betalen, bieden we je ook de mogelijkheid om deze machine te leasen. Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Let op, de genoemde prijs is exclusief btw en alleen geldig binnen Nederland. Alle heftrucks worden door ons bij je afgeleverd en bij voorkeur voorzien van een keurmerk.

Opties

  • 3e ventiel
  • Acculader