• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Case CX14D NEW | 2022

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

10 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCase
TypeCX14D NEW | 2022
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren10 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gloednieuwe, betrouwbare en wendbare mini-graafmachine? Mis dan deze kans niet! De Case CX14D is van bouwjaar 2022 en verkeert in zeer goede staat, zowel technisch als optisch. Deze mini-graafmachine is monsterlijk sterk met zijn Kubota D722 (Stage V) motor, die maar liefst 8.8 kW en 11.8 PK levert.

Hoewel hij krachtig is, houdt zijn compacte design hem wendbaar en verplaatsbaar. Met een breedte van 0.79 tot 1.05 meter (door de verstelbare onderwagen), is hij perfect inzetbaar op kleinere bouwterreinen waar ruimte schaars is. De machine is bovendien een binnendraaier, wat hem extra handig maakt in nauwe ruimtes. Ondanks zijn compacte formaat, heeft de Case CX14D een indrukwekkende graafdiepte van 1.86 meter, een toegevoegde waarde op elke bouwplaats.

Wil je meer? Het is mogelijk om een CW05 snelwissel met bakkenset bij te bestellen voor een meerprijs. Het betreft hier een rupsaandrijving, ideaal voor ruw terrein en voor wanneer je extra stabiliteit en tractie nodig hebt.

Extra functies zoals 2 rijsnelheden, 3e hydraulische functie bedienbaar vanaf joystick, led verlichting, achterste contragewichten, zwenkbare giek en instelbare spoorbreedte geven je alle bedieningsmogelijkheden die je nodig hebt om efficiënt en comfortabel te werken.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de vele mogelijkheden van deze heavy-duty machine. We kunnen zelfs helpen met levering binnen en buiten Europa. Bezoek onze website voor meer foto's en technische specificaties.

De Case CX14D is van ongekende waarde voor elke professional in de bouw. Doe geen concessies aan kwaliteit, kies vandaag nog voor deze krachtpatser van Case.

Getoonde prijs is exclusief BTW, informeer naar onze lease mogelijkheden. Inruil is mogelijk.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen9 kw

Vergelijkbare machines