• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Case CX12D NEW | 2022 | 9h

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
1/21

9 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCase
TypeCX12D NEW | 2022 | 9h
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren9 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Duik in de wereld van bouw en constructie met deze fonkelnieuwe Case CX12D mini-graafmachine. Ondanks dat de kleur onbekend is, staat dit model in een uitstekende algemene, technische en optische staat. Het is een prachtig stukje moderne techniek dat klaar staat om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Deze machine, met een solide rupsaandrijving, is gebouwd voor het zwaardere werk. Aangedreven door een Kubota D722 motor (Stage V) met een vermogen van 8,8 kW en 11,8 pk, biedt deze graafmachine de kracht die je voor je bouwprojecten nodig hebt. Met een graafdiepte van 1,86 meter en een machinebreedte verstelbaar van 0,79 tot 1,05 meter, biedt de machine een grote mate van veelzijdigheid.

Het voertuig weegt 1.200 kg en heeft een hoogte van 2.300 cm. Dit model heeft ook nuttige functies zoals twee rijsnelheden, joystick-bedienbare hydraulische functies, led-verlichting en verstelbare tracks in breedte, die het navigeren op alle soorten ondergrond een stuk eenvoudiger maken.

De Case CX12D is gemakkelijk aan te passen aan je behoeften, met de mogelijkheid voor een opbouw van een CW05 snelwissel met bakkenset tegen meerprijs. Belangrijk om te vermelden is dat de prijs exclusief BTW is.

Mocht je meer te weten willen komen, schroom dan niet om contact op te nemen met de verkoopafdeling. Ook een bezichtiging is mogelijk, we adviseren je wel een afspraak te maken.

Opslag, transport, import of export – Bij van Gurp regelen wij het allemaal voor jou. Daarnaast is inruil ook mogelijk en bieden wij lease mogelijkheden aan. Voor meer foto's en alle technische specificaties van deze machine kun je terecht op onze website.

Zeg ja tegen efficiëntie en verbeterde productiviteit met de Case CX12D uit 2022. Neem de controle met dit hoogwaardige stuk technologie, ontworpen om je bouwprojecten te transforming.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen9 kw

Vergelijkbare machines