• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eurotrac Heftruck FE 30 ECO

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
1/18

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEurotrac
ModelHeftruck
TypeFE 30 ECO
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Vind je perfecte partner in het interne logistiek met de Eurotrac FE 30 ECO heftruck. Gebouwd in 2024 en nog steeds in prime conditie, staat deze machine klaar om zware lasten te tillen en je operaties soepeler dan ooit te laten verlopen.

Het elektrische en hydrostatische aandrijfsysteem van deze heftruck garandeert veelzijdigheid en efficiëntie. Met de bediening aan de voorkant krijg je directe controle en overzicht. De triple mast tilt je lading naar een hoogte van 4,50 meter, terwijl de extra hydraulische functie-aansluiting voor nog meer bedrijfszekerheid en -gemak zorgt.

Deze zware machine weegt 4620 kg en wordt gevoed door een Lithium 280Ah/ 76.8V motor, en is daarmee krachtig genoeg om ladingen tot 3000 kg te tillen. OHet vorkenbord meet 1100 mm breed, de perfecte maat voor veel verschillende soorten lading. Een doorrijhoogte van 2,20 meter maakt het gemakkelijk om onder laaghangende constructies door te navigeren.

Verdere kenmerken zijn werklampen voor betere zichtbaarheid en veiligheid tijdens het werken. Deze heftruck is bovendien beschikbaar met volledige garantie en inruilopties.

Maak van deze kans gebruik om je logistieke operaties te versterken zonder je budget te breken. Kom langs bij Eemsned om te zien waarom de Eurotrac FE 30 ECO de favoriete keuze is voor professionals in de logistiek.

Vergelijkbare machines