• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Artison FD35 Heftruck Artison FD35 Tiplo 470 Freelift/sideshift Yanmar Diesel 2008

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

8.150 uur

2008

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkArtison
ModelFD35 Heftruck Artison FD35 Tiplo 470 Freelift/sideshift Yanmar Diesel 2008
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren8.150 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare machine voor interne logistiek, dan staat deze Artison FD35 Tiplo 470 hier klaar voor jou. De krachtige Yanmar diesel motor geeft deze machine voldoende vermogen om alle klussen te klaren. In 2008 geconstrueerd, heeft deze heftruck minder dan je zou verwachten laten zien dat hij in staat is om zwaar werk aan te kunnen.

Met veelzijdige functies zoals een freelift en zijverschuiving, kan deze heftruck alle uitdagingen van strak ingerichte magazijnen en opslagplaatsen aangaan. Het resultaat is een verbeterde wendbaarheid en efficiency in je bedrijfsvoering.

Belangrijk om te weten is dat deze machine wordt aangeboden door Van de Wert Trading B.V. We zijn gespecialiseerd in machines en aanbouwdelen met een snel wisselende voorraad. Al onze aanbiedingen zijn handelsprijzen in AS-IS conditie, zonder garanties. Mocht je geïnteresseerd zijn in een nader bekijken of een proefrit, dan kun je altijd een afspraak maken. We zijn gevestigd in Nuland en verwelkomen je graag, maar bel wel even vooraf. We zijn niet altijd aanwezig.

Voor meer informatie, neem gerust contact op via info@vandewert.nl of bezoek onze website www.vandewert.nl. We horen graag van je en kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting voor je business.