• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus eDeliver9 gesloten bestelwagen 100% Elektrisch L3H2 89 kWh

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
TypeeDeliver9 gesloten bestelwagen 100% Elektrisch L3H2 89 kWh
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een duurzame mobiliteitsoplossing, dan zul je de Maxus eDeliver9 L3H2 89 kWh waarderen. Deze 100% elektrische bestelwagen uit 2024 is direct uit voorraad leverbaar en in uitstekende algemene, technische én optische staat.

Pak je kans om deel uit te maken van de duurzame revolutie. Met een robuuste GVW van 3.500 kg is dit model een pionier in zijn soort, klaar om je bedrijf naar een groenere toekomst te leiden. Het 89 kWh batterijpakket levert een indrukwekkende actieradius van 353Km in de stad en 296Km gecombineerd volgens de WLTP normen.

Komt daarbij dat de Maxus eDeliver9 standaard is uitgerust met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast zijn er extra opties mogelijk, denk aan Side Bars, Imperial, een specifieke inrichting van de laadruimte of een trekhaak die tot 1500 Kg kan trekken.

Wat betreft financiële voordelen zijn er verschillende subsidies waar je als ondernemer aanspraak op kan maken, zoals de SEBA en MIA. Er wordt geen motorrijtuigenbelasting geheven op dit model en de getoonde prijs is exclusief BTW.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of proefrit. Wij, als Boonstoppel Truckservice BV, zijn specialisten op het gebied van onder andere DAF, FUSO, MAXUS en HIAB meeneemheftrucks. Bezoeken kan op onze website voor meer informatie, onze voorraad en openingstijden.