• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TCM FD35 Heftruck Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

4.340 uur

1993

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTCM
ModelFD35 Heftruck Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel
Bouwjaar1993
ConditieGebruikt
Draaiuren4.340 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Laat ons je kennis laten maken met deze betrouwbare, duurzame machine: de TCM heftruck, type FD30 Duplo. Vervaardigd in 1993, deze machine heeft de tand des tijds doorstaan, wat getuigt van zijn betrouwbare karakter en solide constructie.

Uitgerust met een sideshift en vorkversteller, biedt deze diesel aangedreven heftruck optimale flexibiliteit in je interne logistieke processen. Of het nu gaat om het verplaatsen van pallets of het opstapelen van dozen, deze TCM staat altijd voor je klaar.

Hoewel de TCM FD30 Duplo uit 1993 komt, weet dit werkpaard nog steeds indruk te maken met zijn robuuste constructie en functionele kenmerken. Dit is echt een machine die je werklast kan dragen en je productiviteit kan stimuleren.

Deze machine bevindt zich momenteel in ons assortiment bij Van de Wert Trading B.V. We hebben een snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen, allemaal aangeboden tegen handelsprijzen in AS-IS condities zonder garanties.

Kom en zie de TCM FD30 Duplo in actie tijdens een eventuele bezichtiging en/of proefrit. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw intern logistiek proces.