• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Heftruck.

Vergelijkbare machines

EP Forklift / Heftruck 3.5 ton DEMO forklift 3500kg

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

130 uur

2022

Elektrisch

Duurzaam

Niet meer beschikbaar

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEP
TypeForklift / Heftruck 3.5 ton DEMO forklift 3500kg
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren130 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van deze EP Heftruck met een hefvermogen van 3500kg. Deze interne logistieke krachtpatser, referentienummer HEFT141455, heeft een solide constructie en is ontworpen om zelfs de zwaarste taken moeiteloos uit te voeren. Ondanks zijn indrukwekkende hefvermogen, weegt het apparaat slechts 5000kg, wat zorgt voor ongeëvenaarde wendbaarheid en efficiëntie.

De heftruck is uitgerust met een heldere en efficiënte 80V accu uit 2022, zodat je kunt rekenen op optimale prestaties, dag in, dag uit. Dankzij de indrukwekkende hefhoogte van 480cm kun je gemakkelijk hoge opslagrekken bereiken. Ook de vorklengte van 115cm draagt bij aan de toegevoegde draagkracht en stabiliteit van de heftruck.

Qua toestand is deze heftruck in zeer goede staat, zowel technisch als optisch. De machine is bijna gloednieuw, waardoor je er verzekerd van kunt zijn dat je een betrouwbare en duurzame optie voor jouw logistieke behoeften in handen hebt. Zijn rode kleur geeft hem een opvallend en professioneel uiterlijk.

Enkele opmerkelijke kenmerken zijn de 3-delige mast, de freelift, de zijschuiver en de vorkenversteller, die elk bijdraagt aan de flexibiliteit en veelzijdigheid van deze machine. De aanwezigheid van werkverlichting, het gemak van de zijschuiver en het comfort van de trekhaak maken hem onmisbaar voor elke interne logistieke operatie.

Kijk voor meer foto's en technische specificaties op onze website. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling via informatie@van-gurp.nl. Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Vergeet niet: inruil is mogelijk, en we bieden zelfs lease-opties aan. Als je geïnteresseerd bent in het geven van een nieuwe thuisbasis aan deze solide, betrouwbare heftruck, maak dan een afspraak om hem in actie te zien. We kijken uit naar je bezoek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5000 kg

Opties

  • Acculader