• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HEFTRUCK Baoli KBD30 Diesel ACTIE .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHeftruck
ModelBaoli KBD30 Diesel ACTIE
Type.
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een robuuste en betrouwbare machine voor je interne logistiek? Bekijk dan deze gloednieuwe Baoli heftruck. Geproduceerd in 2023 door de KION Group - dezelfde fabrikant van de vertrouwde Linde en Still heftrucks - is deze heftruck een garantie voor kwaliteit.

De Baoli Heftruck ontworpen met een oerdegelijke Doosan Stage V motor is geschikt voor elk industrieterrein. De hydrostaat aandrijving zorgt voor een soepele en efficiënte werking terwijl de bediening naast de stoel zorgt voor gebruiksgemak. Met een gewicht van 4500 kg en een motorvermogen van 50 pk, biedt deze heftruck de kracht die je nodig hebt.

Deze machine heeft een hefvermogen van 3000 kg, lepelhoogte van 4.70 mtr, doorrijdhoogte van 2,20 mtr en een freelift van ca 1,60 mtr. De heftruck wordt geleverd met een 3-delige mast, extra hydraulische functie aansluiting, werklampen en een open cabine. De breedte van het vorkenbord bedraagt ook 1100 mm, wat voldoende ruimte biedt voor tal van toepassingen.

De getoonde prijs van dit item is exclusief BTW. Dat gezegd hebbende, biedt de Baoli Heftruck veel waarde voor zijn prijs. Als aanvulling op deze vaste functies wordt elke Baoli heftruck geleverd met volledige garantie. We accepteren ook inruil en bieden ondersteuning bij onderhoud.

Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Baoli Heftruck en geef je bedrijf de boost die het verdient. Kom geheel vrijblijvend langs bij Eemsned Mechanisatie BV in Middelstum, we zijn je graag van dienst.

Vergelijkbare machines