• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HEFTRUCK BAoli KBD25 .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHeftruck
ModelBAoli KBD25
Type.
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar betrouwbaar en efficiënt intern transport? Overweeg dan eens deze nieuwe Baoli-heftruck uit 2023. Deze robuuste heftruck is perfect voor interne logistieke toepassingen en komt uitgerust met tal van handige kenmerken.

Onder de motorkap vind je een duurzame 4-cilinder Doosan-motor, betrouwbaar en bekend om zijn sterke prestaties. De bediening van de heftruck bevindt zich comfortabel naast de stoel en de aandrijving gebeurt via hydrostaat, wat inhoudt dat je zeer nauwkeurig kunt manoeuvreren.

Onze Baoli KBD25 is een complete machine met een vrije hefhoogte en triple mast. De extra hydraulische functieaansluiting tot op het bord, alsook de werklampen, zorgen voor extra gebruiksgemak. Het hefvermogen van 2500 kg en een hefhoogte van 4,70 m maken deze heftruck geschikt voor veel verschillende klussen. En voor het comfort tijdens het werk is deze uitgerust met een open cabine.

Interesse? We zouden je graag meer vertellen over de mogelijkheden van de Baoli KDB25 en kunnen je zelfs een interessant leaseaanbod doen. Kom bij ons langs of neem contact op voor meer informatie. Vergeet niet: bij Eemsned bieden we ook onderhoudsservices voor je machines en heftrucks en hebben we diverse andere machines op voorraad.

Vergelijkbare machines