• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HEFTRUCK Baoli KBE30 .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHeftruck
ModelBaoli KBE30
Type.
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Klaar om indruk te maken in de interne logistiek? Ontmoet de nieuwe, ongebruikte heftruck van 2023 die wacht om aan jouw team toegevoegd te worden. Deze machine is meer dan alleen een heftruck - het is een krachtpatser van Baoli, een submerk van de gerenommeerde KION Group, ook bekend als de producent van Linde en Still heftrucks.

Geen enkele taak is te zwaar voor deze machine met zijn indrukwekkende hefvermogen van 3000 kg. Plus, de elektrische 80V motor en hydrostatische aandrijving is zo betrouwbaar en robuust als het wordt. Deze heftruck, model KBE 30, heeft een motorvermogen van 11 KW en een ongeëvenaarde lift hoogte van 4,70 meter.

Een extra hydraulische functie aansluiting, werklampen en open cabine zijn slechts enkele van de complementaire kenmerken die bij deze machine horen. Met een breedte van het vorkenbord van 1040 mm en een afhankelijke masthoogte, biedt de heftruck een ongelooflijke veelzijdigheid in manoeuvreren en bedienen.

Kleur? Dat is een verrassing die je zelf moet komen ontdekken. En maak je geen zorgen, de heftruck wordt geleverd met volledige garantie en inruil is zeker mogelijk.

Neem dus nu afscheid van gemiste deadlines en onvervulde targets. Stap over naar betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige prestaties met deze nieuwste Baoli heftruck.

Zoek je er nog meer uit je investering te halen? Weet dat lease tot de mogelijkheden behoort en dat we bij Eemsned ook terecht kunnen voor onderhoud en verhuur van landbouwwerktuigen, tractoren en heftrucks.

Kom langs, ontdek de mogelijkheden en neem deze dynamische machine vandaag nog in gebruik. Welkom bij Eemsned, uw partner in efficiënte logistiek.

Vergelijkbare machines