• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HEFTRUCK Baoli KBE35 ACTIE .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHeftruck
ModelBaoli KBE35 ACTIE
Type.
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Dit is een gloednieuwe Baoli Heftruck uit het bouwjaar 2023, klaar om een cruciale rol te spelen in je interne logistiek. Het is een waar juweel van Baoli dat onderdeel is van de gerenommeerde KION Group, die ook bekend staat als de producent van Linde en Still heftrucks.

Deze Baoli Heftruck model KBE 35 springt in het oog door zijn oerdegelijke elektrische aandrijving en hydrostaat aandrijving, het zorgt voor een soepele en efficiënte bediening. De bediening bevindt zich bovendien naast de stoel, waardoor het besturen niet alleen eenvoudig maar ook comfortabel is.

Vergeet ook niet de handige details zoals de triple mast, extra hydraulische functieaansluiting, werklampen en open cabine die deze heftruck onderscheiden van de rest. Het is ook belangrijk om de kracht van deze machine te vermelden: een hefvermogen van maar liefst 3500 kg, met een lepelhoogte van 4,70 meter en een doorrijhoogte van ongeveer 2,20 meter. Met een vorkenbord breedte van 1040 mm kan deze machine uitstekend overweg met zware ladingen.

Deze heftruck wordt geleverd met volledige garantie en de mogelijkheid van inruil is ook aanwezig. Bij aankoop van deze heftruck ben je verzekerd van een complete heftruck tegen een zeer gunstige prijs.

Bovendien is Eemsned, naast de verkoop van nieuwe machines, ook hét adres voor onderhoud en verhuur van landbouwwerktuigen, tractoren en heftrucks. Wij hebben diverse machines op voorraad, dus kom gerust eens langs om ons aanbod te bekijken. De koffie staat voor je klaar bij Eemsned op de Laborweg 6 in Middelstum.