• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HEFTRUCK Baoli KBD35 Diesel ACTIE .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHeftruck
ModelBaoli KBD35 Diesel ACTIE
Type.
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de nieuwe Baoli Heftruck van 2023, een compleet en degelijk model ontworpen voor al jouw interne logistieke werkzaamheden. Baoli, onderdeel van de gerenommeerde producent KION Group - ook bekend van de merken Linde en Still - staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Jouw nieuwe Baoli KBD 35 is uitgerust met een oerdegelijke Doosan motor, biedt bediening vanaf de zijstoel, heeft een hefvermogen van 3500 kg en kan heffen tot een hoogte van maar liefst 4,70 meter. Verdere specificaties van deze heftruck zijn onder meer een hydrostaat aandrijving, een 3-delige mast, werklampen en een open cabine. Daarnaast is deze machine uitgerust met een extra hydraulische functie aansluiting voor nog meer veelzijdigheid in jouw dagelijkse werkzaamheden.

De heftruck heeft een totaalgewicht van 4880 kg, en is aangedreven door een viercilinder, 50 pk Doosan Stage V-motor. De lepelhoogte is 4,70 m, en heeft een doorrijhoogte van 2,20 m. Met een breedte van het vorkenbord van 1100 mm en een freelift van ongeveer 1,60 m, kan deze heftruck dynamisch manoeuvreren in verschillende situaties.

Bij ons ontvang je volledige garantie bij aankoop en bieden we direct de mogelijkheid tot inruil. Naast deze geweldige Baoli Heftruck hebben wij meerdere machines op voorraad. Kom langs en ervaar zelf welke het beste bij jouw situatie past. Vergeet ook niet te informeren naar onze onderhoudsservices en aantrekkelijke verhuurmogelijkheden. Bij Eemsned staan we altijd voor je klaar met gedegen advies en expertise.

Vergelijkbare machines