• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Baoli elektrisch KBE25G1 .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBaoli
Modelelektrisch KBE25G1
Type.
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe heftruck voor interne logistiek? Bekijk dan deze splinternieuwe Baoli KBE25G1. Gebouwd in 2023, deze machine komt van Eemsned, een betrouwbare leverancier van toonaangevende merken zoals Baoli, onderdeel van de KION Group.

Deze Baoli KBE25G1 is niet alleen modern maar ook zeer functioneel en betrouwbaar. Voorzien van een oerdegelijke elektrische aandrijving op een 80V motoraccu en hydrostaat aandrijving. De bediening bevindt zich handig naast de stoel. Met een triple mast en extra hydraulische functieaansluiting kan hij aan al je eisen voldoen.

Met werklampen voor helder zicht, een open cabine voor comfort en een sideshift voor extra functionaliteit. Deze machine biedt ook een extra 4de functie. Hij heeft een hefvermogen van 2500 kg en kan tot een hoogte van ongeveer 4700 m heffen. Met een lepellengte van 1200 m kan hij met gemak diverse ladingen aan.

Met een gewicht van ongeveer 4600 kg en een doorrijhoogte van 2173 m, is deze heftruck wendbaar en ideaal voor verschillende logistieke toepassingen. De freelift is 1535 m.

Bovendien wordt deze heftruck geleverd met volledige garantie en is inruil mogelijk. Daarnaast hebben wij diverse andere machines op voorraad. Bij Eemsned kun je ook terecht voor onderhoud en verhuur van diverse landbouwwerktuigen, tractoren en heftrucks.

Ontdek de voordelen van deze Baoli KBE25G1 heftruck voor je interne logistiek vandaag nog.

Vergelijkbare machines