• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HEFTRUCK Baoli KBD25 Halfcabine .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHeftruck
ModelBaoli KBD25 Halfcabine
Type.
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de interne logistiek, dit is de gloednieuwe Baoli heftruck, bouwjaar 2023. De machine is compleet schadevrij en wordt geleverd met garantie.

Een bijzonder kenmerk van deze heftruck is de uiterst robuuste Doosan 4 cilinder motor, bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De hydrostatische aandrijving zorgt voor een soepele en efficiënte bediening, terwijl de bedieningselementen naast de stoel een bijzonder comfortabele rijervaring garanderen.

Onderscheidend aan deze heftruck is de triple mast met een vrije hefhoogte en een extra hydraulische functie aansluiting op het bord. Ook voorzien van werklampen voor optimale zichtbaarheid, zelfs onder uitdagende werkomstandigheden.

Daarnaast beschikt dit model over een hefhoogte van 4.70 meter, doorrijhoogte van 2.25 meter en een vrije hefhoogte van 1.60 meter. De breedte van het vorkenbord is 1040 mm en de lepellengte is 1,22 cm, waardoor deze heftruck een hefvermogen van 2500 kg heeft. De heftruck is uitgevoerd in een half cabine design, ideaal voor diverse soorten werkzaamheden.

De Baoli heftruck wordt aangeboden door Eemsned, een erkentelijke leverancier met een breed scala aan machines voor landbouw, tractoren en heftrucks. Naast verkoop biedt Eemsned ook onderhoud en verhuur van verschillende landbouwmachines aan.

Met deze Baoli heftruck krijg je hoogwaardige technologie en uitstekende prestaties tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een prima aanvulling op je logistieke capaciteit.

Vergelijkbare machines