• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eurotrac Heftruck Agri 12 DEMO Weinig uren. .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEurotrac
ModelHeftruck Agri 12 DEMO Weinig uren.
Type.
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

In de interne logistiek is betrouwbaarheid een cruciale factor. Efficiëntie is niet ver weg met deze bijna nieuwe Eurotrac Type Agri-12 heftruck uit 2022. Met een kleur die nog onbekend is, biedt deze machine je de kans om een moderne, weinig gebruikte machine in je vloot te hebben.

Deze Eurotrac is een ruwterrein heftruck en is uitgerust met een oerdegelijke Kubota D1105 motor met 3 cilinders van het type Stage V. Het heeft een hydrostaat aandrijving voor een vlotte en flexibele manoeuvreerbaarheid. Deze machine is zo ontworpen dat het eenvoudig te bedienen is, met een joystick voor comfortabele en nauwkeurige besturing.

Maar dat is nog niet alles. Deze heftruck heeft ook een side shift en een extra hydraulische functie aansluiting, waardoor je nog meer veelzijdigheid en flexibiliteit krijgt in je werk. Het is ook uitgerust met werklampen voor een betere zichtbaarheid in donkere omstandigheden en contra gewicht voor balans. Het heeft brede banden voor betere stabiliteit en een uitzonderlijk korte draaicirkel, wat het ideaal maakt voor werk in krappe ruimtes.

De maximale hefhoogte van deze machine is ongeveer 3 meter, met een maximaal hefvermogen van ongeveer 1400 kg. Het eigen gewicht van de machine is circa 1720 kg.

Zoek je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je interne logistieke uitdagingen? Dan kan de Eurotrac Type Agri-12 de juiste pasvorm voor jou zijn. Bereik uit en ontdek hoe deze bijna nieuwe machine je operaties kan verbeteren. En met garantie is je investering veilig. Inruil is mogelijk.

Vergelijkbare machines