• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Baoli KBD25 Diesel .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBaoli
ModelKBD25 Diesel
Type.
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Wil je een betrouwbare oplossing voor je interne logistieke uitdagingen? Overweeg dan deze Baoli Heftruck model KBD25 uit 2023. Deze machine heeft slechts 250 uur op de teller, waardoor hij nog maar net is ingereden.

De Baoli KBD25 is onderdeel van de KION Group, producent van Linde, Still en Baoli heftrucks. Kenners weten: dit zijn topmerken in de heftruckwereld.

Deze heftruck is uitgerust met een solide Mitsubishi viervoudige cilindermotor - een merk dat bekend staat om hun duurzame en betrouwbare motoren. De hydrostatische aandrijving, bediening naast de stoel en triple mast met vrije hefhoogte maken de heftruck breed inzetbaar. Extra hydraulische functie aansluitingen tot op het bord, werklampen en een open cabine-uitvoering dragen bij aan het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van deze heftruck.

Met zijn gewicht van 3950 kg en hefvermogen van 2500 kg kan de Baoli KBD25 zelfs de zwaarste ladingen aan. En met een hefhoogte van ongeveer 4,7 meter, een doorrijhoogte van ongeveer 2,25 meter en een vrije hefhoogte van ongeveer 1,6 meter, past deze heftruck gemakkelijk in de meeste magazijnsituaties.

De heftruck wordt geleverd met garantie. Inruil is mogelijk. Naast de aankoop van deze heftruck kun je bij Eemsned ook terecht voor onderhoud en verhuur van landbouwwerktuigen, tractoren en heftrucks. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vergelijkbare machines