• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Baoli KBD35 .

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Eemsned

Laborweg 6
9991TA Middelstum

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBaoli
ModelKBD35
Type.
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van Baoli met deze heftruck uit 2021. Deze machine, onderdeel van de KION Group en geproduceerd door dezelfde producenten van Linde en Still heftrucks, is speciaal gebouwd voor interne logistiek dankzij zijn veelzijdigheid en robuuste constructie.

Deze Baoli KBD 35 heftruck is een sterke allrounder. Met een gewicht van 4880 KG en hoog hefvermogen van 3500 KG, is hij meer dan capabel om te voldoen aan al je interne vervoersbehoeftes. Dankzij de betrouwbare Mitsubishi motor van 35,3 PK en hydrostaat aandrijving, levert deze machine steevast sterke en consistente prestaties.

Het comfort en veiligheid van de bestuurder zijn ook in overweging genomen: de bediening zit naast de stoel gepositioneerd, er zijn werklampen geïnstalleerd en de cabine is voorzien van verwarming. Verder kan deze heftruck uitkomst bieden dankzij de triple mast, extra hydraulische functie aansluiting en een breed vorkenbord van 1100 mm.

Met slechts 1600 gebruiksuren is deze heftruck in uitstekende staat en klaar om jouw logistiek naar een hoger niveau te tillen.

Deze Baoli KBD 35 wordt geleverd met volledige garantie en inruil is mogelijk.

Kortom, dit is een complete en betrouwbare heftruck die jouw interne logistiek efficiënter dan ooit tevoren kan maken. Kom langs bij Eemsned Mechanisatie BV en ontdek wat deze machine voor jou kan betekenen.

Vergelijkbare machines