• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE H30D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

10.931 uur

2012

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeH30D
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren10.931 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je logistieke uitdagingen, zet dan je geld in op de Linde H30D-05. Deze dieselaangedreven heftruck is bekend om zijn capaciteit om moeiteloos lasten tot 3.000 kg te tillen. Dankzij de hydrostatische transmissie en één gestuurd as, biedt het een uitstekende manoeuvreerbaarheid, ongeacht hoe beperkt je ruimte is.

De Linde H30D-05 beschikt over een schuifmast, die een hefhoogte van 445 cm biedt, waardoor je de hoogste stellingen kunt bereiken zonder problemen. Daarnaast kan de heftruck door zijn collegiale doorrijhoogte van 280 cm ook makkelijk door deuren of onder balken doorrijden. De machine is bovendien uitgerust met massieve banden, wat zorgt voor extra stabiliteit en een lange levensduur.

Deze heftruck wordt ook gekenmerkt door zijn algemene goede staat en onderhoudshistorie. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze machine in topconditie verkeert. Waar wacht je nog op? De Linde H30D-05 staat klaar om het zware werk uit handen te nemen. Let wel op: dieselaangedreven machines zijn niet bedoeld voor indoor gebruik.

Nog steeds twijfelend? Merk op dat deze heftruck is uitgerust met een volledige cabine met radio en verwarming, zodat de bestuurder comfortabel kan werken in elke omgeving. Investeer in de Linde H30D-05 en versterk de kracht en efficiëntie van je vloot. Deze machine kan elke klus aan.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen37 kw
Type motorDeutz
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat27x10-12

As 2

PositieAchter
Bandenmaat23x9-10

Opties

  • Fork positioners
  • Sideshift

Vergelijkbare machines