• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E50HL

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

16.130 uur

2011

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeE50HL
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren16.130 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Kijk eens naar dit fraaie exemplaar van een Linde E50HL heftruck. Dit betrouwbare en hoogwaardige model is een ware toevoeging voor al je logistieke behoeften. De heftruck is voorzien van een robuuste 80V accu van het merk Indubat en heeft een imponerende hefcapaciteit van maar liefst 5.000 kg. Perfect voor al die zware klussen.

Met een hefhoogte van 468 cm, een vrije hefhoogte van 150 cm en een maximale doorrijhoogte van 2360 mm, biedt deze heftruck alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Bovendien heeft dit model een schuifmast en zorgt de aanwezige sideshift voor nog meer flexibiliteit tijdens je werkzaamheden.

Qua veiligheid en certificering zit je ook goed met deze machine. De Linde E50HL is uitgerust met diverse veiligheidsfuncties en beschikt over een CE-markering. Hij bevindt zich daarnaast in een zeer goede staat, kan onmiddellijk worden ingezet en komt met een onderhoudshistorie. Zo heeft de machine een recente keuring ondergaan met de volgende inspectie gepland in april 2025.

Het betreft een elektrisch aangedreven model met 1 gestuurde as en massieve banden. Door al deze kenmerken kun je rekenen op een hoge mate van efficiency, bedieningsgemak en wendbaarheid. Eigenlijk alles wat je van Linde gewend bent.

Dus, ben je op zoek naar een duurzame en krachtige elektrische heftruck voor jouw organisatie? Ironisch genoeg hoef je dan niet verder te zoeken dan deze Linde E50HL. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorYule
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat28x12,5-15

As 2

PositieAchter
Bandenmaat23x9-10

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines