• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E25L

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeE25L
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige en veelzijdige elektrische heftruck om je logistieke processen te verbeteren? Overweeg dan zeker deze Linde E25L. Met een hefcapaciteit van 2.500 kg, uitstekende wendbaarheid en een comfortabele ergonomische zithouding, is dit een machine die ontwikkeld is om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

Deze Linde E25L is uitgevoerd met een schuifmast met een maximale hefhoogte van 476 cm en een vrije hefhoogte van 150 cm. De maximale doorrijhoogte is 2185 mm. Dankzij de aanwezige sideshift ben je verzekerd van veel flexibiliteit bij al je hef- en verplaatsingswerkzaamheden.

Deze elektrische heftruck wordt aangedreven door een 625 Ah, 80 V accu van het merk Celectric. Daarnaast is de machine uitgerust met massieve banden en één gestuurde as voor extra stabiliteit en manoeuvreerbaarheid.

De machine is 117 cm breed en verkeert in zeer goede staat. De kleur is onbekend, maar laat dat je niet tegenhouden. Deze heftruck heeft alles wat je nodig hebt voor efficiënt en betrouwbaar materiaalbeheer. En met slechts 0,6 uur op de teller, is deze heftruck klaar voor elk karwei.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. De Linde E25L wordt verkocht in de staat waarin deze zich bevindt ('as is').

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorYule
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat23x9-10

As 2

PositieAchter
Bandenmaat200/50-10

Opties

  • Airconditioning
  • Sideshift

Vergelijkbare machines