• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW16-4L

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW16-4L
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofDiesel
KentekenT36GJF

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare machine om je bedrijfsprocessen te verbeteren, dan is de Agrimac TW16-4L dieselaangedreven heftruck een uitstekende optie. Deze heftruck, met referentienummer 9042, heeft een aanzienlijke hefcapaciteit van 1.600 kg en een maximale hefhoogte van 400 cm. De machine heeft een vrije hefhoogte van 135 cm, wat zorgt voor flexibiliteit in diverse werkomgevingen.

De Agrimac TW16-4L is uitgerust met verschillende functies die het dagelijkse werk vergemakkelijken. De hydrostatische transmissie zorgt voor soepele en nauwkeurige bediening, en de breedte van 140 cm maakt de heftruck uitermate wendbaar - zelfs in nauwe ruimtes. De machine is uitgerust met een sideshift, waardoor je de vorken zijdelings kunt verplaatsen zonder de heftruck zelf te hoeven verplaatsen. Dit kenmerk verhoogt de flexibiliteit en efficiëntie aanzienlijk.

De algemene staat van deze machine wordt als zeer goed beoordeeld. De volgende onderhoudsbeurt staat gepland voor 30-04-2025, zo ben je verzekerd van een machine in topconditie. De Agrimac TW16-4L heftruck is een investering die betrouwbaarheid en prestaties waarborgt. Houd er rekening mee dat het toestel gebruik maakt van diesel, en daarom niet binnenshuis gebruikt dient te worden.

Met de Agrimac TW16-4L krijg je een robuuste en betrouwbare machine, ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en de werkdruk te minimaliseren. De machine wordt in zijn huidige staat verkocht. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat7.00-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines