• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E20PH

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeE20PH
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare elektrische heftruck? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in deze Linde E20PH.

Dit voertuig is uitstekend in staat om je logistieke operaties te verbeteren. Zowel in kracht als in wendbaarheid laat deze heftruck niets te wensen over. Met een hefcapaciteit van 2.000 kg kan hij gemakkelijk zwaar materiaal tillen.

De Linde E20PH is uitgerust met een robuuste schuifmast. Ervaar moeiteloos en flexibel werk op hoogtes tot 477 cm. Haal het maximale uit je magazijn, ongeacht de hoogte van je stellingen.

Met een breedte van slechts 115 cm, kan deze compacte krachtpatser gemakkelijk door smalle gangen manoeuvreren. De vrije hefhoogte van 145 cm en de maximale doorrijhoogte van 2.200 mm zorgen ervoor dat je moeiteloos overal bij kunt.

Deze Linde E20PH is voorzien van een Hoppecke-accu van 700 Ah, 48 V. Je hebt aldus de garantie op betrouwbare, lange werkperioden. Daarnaast loopt hij op massieve banden, die minder kwetsbaar zijn en waardoor je minder kans op lekke banden hebt.

Wat betreft de algehele staat van de machine: deze is zeer goed. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze heftruck nog vele betrouwbare jaren voor je kan werken.

Hebben we je interesse gewekt voor deze Linde E20PH heftruck? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag verder.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorYule
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat200/50-10

As 2

PositieAchter
Bandenmaat150/75-8

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines