• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW17

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW17
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Vind jij het ook tijd voor een upgrade in je logistiek proces? Dan is deze betrouwbare, dieselaangedreven heftruck Agrimac TW17 iets voor jou. Hij heeft een aantrekkelijke hefcapaciteit van 1700 kg en biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. De wendbaarheid en de ergonomische sit pretty zorgen voor een naadloze gebruikerservaring. Dankzij de hydrostaat transmissie en een gestuurde as, is deze machine zeer eenvoudig te bedienen.

De Agrimac TW17 komt met een schuifmast, die je de mogelijkheid geeft om te heffen tot maar liefst 400 cm. Heeft iets een vrije hefhoogte van 135 cm nodig? Geen probleem, deze heftruck klaart de klus. Een maximale doorrijhoogte van 2100 mm en vorklengte van 1000 mm bieden jou de flexibiliteit die je nodig hebt voor verschillende taken.

In goede algemene staat en met een recente VA-keur inspectie (volgende inspectie oktober 2025), laat de Agrimac TW17 je niet in de steek. Deze machine is perfect voor gebruik op ruw terrein, dus het verbetert niet alleen je efficiëntie, maar het stelt je ook in staat om elke klus, waar dan ook, aan te nemen.

De Agrimac TW17 is meer dan alleen een werkpaard, het is een betrouwbare partner die jouw logistiek proces verbetert. Ontdek hoe eenvoudig materiaalbeheer kan zijn met de Agrimac TW17. Machines worden as-is verkocht. Let op: omdat deze heftruck wordt aangedreven door een dieselmotor, is binnengebruik niet toegestaan.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat7.00-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines