• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW17-4L

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW17-4L
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Maak kennis met de krachtige Agrimac TW17-4L heftruck, klaar om je operationele efficiëntie naar een hoger niveau te tillen. Deze machine, met een opvallende referentienummer 8393, heeft een breedte van 140 cm wat hem compact en wendbaar maakt in verschillende ruimtes.

De Agrimac TW17-4L heftruck is uitgerust met een schuifmast. Deze mast biedt een hefvermogen van 1.700 kg en bereikt een hefhoogte van 380 cm. De vrije hefhoogte is 130 cm, zodat je ook bij lagere hoogtes materialen gemakkelijk kunt manipuleren. De maximale doorrijhoogte van 2.080 mm vergemakkelijkt de doorloop onder verschillende structuren en de vorklengte van 1.100 mm zorgt voor een uitstekende stabiliteit bij het hanteren van lasten.

Deze heftruck is in zeer goede staat en heeft nog maar 77 bedrijfsuren op de teller. De hydrostatische transmissie zorgt voor vlotte en precieze bediening. Een enkele gestuurde as maakt deze heftruck gemakkelijk te manoeuvreren en reageren op je commando's.

Hoewel de kleur van deze machine onbekend is, speelt dat geen rol in de prestaties die hij kan leveren. De machine is veelzijdig, duurzaam en klaar om je werklast te verlichten. Het is belangrijk te vermelden dat deze machine diesel aangedreven is, wat suggereert dat het beter buiten wordt gebruikt in overeenstemming met de huidige regelgeving voor emissies.

De Agrimac TW17-4L heftruck is recentelijk geïnspecteerd volgens de VA-keur conditie en zal zijn volgende inspectie hebben op 31-05-2025. Met deze heftruck krijg je een betrouwbaar werkpaard om je logistieke taken een boost te geven.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Neem deze kans en vertrouw op de robuustheid en betrouwbaarheid van de Agrimac TW17-4L heftruck.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat7.00-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines