• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW16-4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2021

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW16-4
Bouwjaar2021
ConditieNieuw
BrandstofDiesel
KentekenT97FLJ

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige heftruck, dan is de Agrimac TW16-4 zeker het overwegen waard. Deze dieselaangedreven heftruck heeft een aandoenlijke uitstraling met zijn onbekende kleur, maar laat je niet misleiden, hij staat zijn mannetje in elke logistieke operatie.

De Agrimac TW16-4 beschikt over een hefvermogen van 1.600 kg, ideaal voor het tillen van zware ladingen zonder in te boeten op wendbaarheid. De agrarische omgeving is zijn natuurlijke habitat - perfect voor werkzaamheden tussen de fruitbomen, maar let op: dit dieselvoertuig is niet geschikt voor indoor gebruik.

Eén van de sterke punten van deze workhorse is zijn mast. Het betreft een schuifmast met een hefhoogte van maar liefst 315 cm. De vrije hefhoogte is 112 cm, waardoor je gemakkelijk op hoger gelegen plekken kunt laden en lossen. Ook handig is de maximale doorrijhoogte van 2.060 mm, zodat je ook door lage deuren en poorten kunt.

Met zijn breedte van 140 cm past hij ook in smalle gangpaden en door de aanwezige sideshift wordt de flexibiliteit in het manoeuvreren verhoogd.

Verder is deze heftruck uitgerust met een hydrostaattransmissie en bezit hij één gestuurde as voor eenvoudige en efficiënte bediening.

Met zijn goed onderhouden staat, een recente inspectie in mei 2024 en een volgende inspectiedatum voorzien in juni 2025, kun je er vanuit gaan dat deze gebruikte heftruck nog klaar is voor vele productieve uren.

Al met al is deze Agrimac TW16-4 een sterke keuze voor zij die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun logistieke uitdagingen te trotseren. Maak het jezelf makkelijk met Agrimac, waar kracht en betrouwbaarheid hand in hand gaan.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat7.00-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines