• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW16-4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW16-4
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
BrandstofDiesel
KentekenT30GJF

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte heftruck om jouw logistieke werkzaamheden te verbeteren? Maak kennis met de Agrimac TW16-4, een zo goed als nieuwe, dieselaangedreven heftruck die niet alleen het zware tillen uit handen neemt, maar ook zorgt voor meer flexibiliteit op de werkplek dankzij zijn onderhoudsvriendelijkheid.

Met een robuuste bouw en een hefcapaciteit van 1.600 kg, is de Agrimac TW16-4 in staat om met gemak zware lasten te verplaatsen. De heftruck biedt een maximale hefhoogte van 400 cm en een vrije hefhoogte van 135 cm, waardoor je moeiteloos op verschillende hoogtes kunt werken. Bovendien maakt de geringe breedte van slechts 140 cm deze heftruck zeer wendbaar, ideaal voor werk in beperkte ruimtes.

Veiligheid is altijd een prioriteit geweest bij Agrimac. Daarom beschikt deze heftruck over een sideshift en een hydrostatische transmissie voor soepel en veilig manoeuvreren. Maar er is meer. Met de Agrimac TW16-4 is het comfort ook verzekerd: het model is uitgerust met een ergonomische stoel, ideaal voor lange werkdagen.

De Agrimac TW16-4 heeft een onderhoudshistorie inclusief recente inspecties en de algemene staat is beoordeeld als goed. Kortom, deze heftruck staat klaar om direct in gebruik te worden genomen en kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw huidige machinepark.

Laat ons weten als je geïnteresseerd bent in de Agrimac TW16-4. Houd er rekening mee dat, hoewel deze machine aangedreven wordt door diesel, deze niet binnen gebruikt mag worden. Vanwege ons as-is verkoopbeleid raden we je aan om zelf te komen kijken om de Agrimac TW16-4 in actie te zien. We zien je graag bij referentienummer 7987.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKubota
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat7.00-12
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines