• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE H20T

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

9.643 uur

2011

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeH20T
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren9.643 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Je bent op zoek naar een gebruikte maar betrouwbare heftruck voor efficiënt logistiek beheer? Bekijk eens deze Linde H20T. Met een hefcapaciteit van 2.000 kg, uitstekende wendbaarheid en een ergonomische zitplek, is deze Linde een ideale keuze. Naast het vakmanschap van het merk Linde, biedt het verschillende veiligheidsfuncties, waardoor moeiteloos materiaalbeheer gegarandeerd is.

Met een totaal van 9.643 bedrijfsuren is de Linde H20T een robuuste, betrouwbare heftruck. Belangrijk om te melden is de duplex-mast, die gecombineerd met de vrije heffing zorgt voor een maximale hefhoogte van 6.070 mm. Daarbij heeft de Linde een maximale doorrijhoogte van 2.600 mm, wat betekent dat hij in staat is om ladingen naar aanzienlijke hoogtes te verheffen zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit van de machine. De Linde H20T is ook voorzien van een sideshift, wat zorgt voor meer flexibiliteit bij het manoeuvreren van zware lasten.

De algemene staat van de machine is aangeduid als 'goed', wat aangeeft dat de heftruck nog jaren betrouwbaar kan functioneren ondanks zijn eerdere gebruik. Deze is 110 cm breed waardoor hij smalle gangen en kleinere ruimtes makkelijk aan kan. Het type band is massief, wat zorgt voor een stabiele rit zelfs op oneffen terrein.

De Linde H20T is al geïnspecteerd op 07-04-2022 en de volgende inspectie staat gepland voor 07-04-2023. Tevens heeft deze heftruck één gestuurde as en draagt hij een CE-markering. Dit betekent dat de machine voldoet aan de essentiële veiligheids- en milieueisen zoals die zijn vastgelegd in de Europese Richtlijnen, wat de veiligheid van de gebruiker en omgeving verzekert.

Al met al is de Linde H20T dus een betrouwbare en efficiënte keuze voor al je logistieke behoeftes. Verbeter je logistiek met deze betrouwbare gebruikte Linde H20T heftruck. Omdat machines as-is worden verkocht, krijg je de zekerheid van een machine die al bewezen heeft dat hij werkt onder praktijkomstandigheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorLinde
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat4571178-308

As 2

PositieAchter
Bandenmaat18x6x12.125

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines