• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE H20D-01

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2020

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeH20D-01
Bouwjaar2020
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de kracht van het iconische merk Linde met de H20D-01 heftruck. Deze robuuste en betrouwbare machine is specifiek ontworpen om je werkzaamheden efficiënter en productiever te maken.

Deze Linde H20D-01 betovert je met zijn bijzondere specificaties. Met een hefcapaciteit van maar liefst 2.000 kg kun je er zeker van zijn dat deze machine zware lasten moeiteloos kan dragen. Daarnaast bereikt de heftruck een hefhoogte van ongeveer 373 cm, waardoor je gemakkelijk hoge ladingen kunt bereiken en verplaatsen. Zelfs in nauwe ruimtes beweegt de H20D-01 zich behendig door dankzij de compacte breedte van 118 cm.

De mast van dit model is een schuifmast, waardoor je de lading gemakkelijk kunt manoeuvreren. Met een doorrijhoogte van 2.537 mm en een vorklengte van 1.200 mm is deze heftruck ontworpen voor optimale prestaties.

De H20D-01 staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. De algemene staat wordt omschreven als 'zeer goed', wat de kwaliteitsstandaard van Linde benadrukt. Daarnaast is de heftruck voorzien van een hydrostaat transmissie en één gestuurde as, wat zorgt voor soepele en precieze controle over de machine.

Om de kwaliteit te waarborgen, is de heftruck grondig geïnspecteerd en heeft hij een VA-keuring doorstaan. De volgende inspectie staat gepland voor 10-03-2025, dus je kunt er gerust op zijn dat deze machine tot die tijd zonder problemen kan draaien.

Niet te vergeten, deze Linde H20D-01 wordt geleverd met massieve banden die bestand zijn tegen ruwe ondergronden.

Grijp deze kans en verrijkt je bedrijfsmaterieel met deze Linde H20D-01 heftruck. De ongekende kracht en betrouwbaarheid van deze machine zullen een grote impact hebben op je werkzaamheden.

Let op: De getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw
Type motorDeutz
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat23x9-10

As 2

PositieAchter
Bandenmaat23x9-10

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines