• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Claas Axion 830 Cmatic

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClaas
TypeAxion 830 Cmatic
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Heb je een betrouwbare krachtpatser nodig voor je landbouwwerkzaamheden? Overweeg dan deze Claas Axion 830 Cmatic. Met zijn wiel-aandrijving en topsnelheid van 50 km/u, bepaal jij het tempo van je werk. En met een doorvoercapaciteit van 205 l/m, zorgt de machine voor een vlotte en effectieve taakuitvoering.

Deze tractor herbergt een krachtige motor met 6 cilinders en is uitgerust met 5 ventielen. Dit alles gecombineerd met zijn load sense hydr. systeem zorgt voor een soepele bediening en enorm vermogen waar en wanneer je dit nodig hebt.

De Axion 830 Cmatic overtreft je verwachtingen met functies zoals een traploze transmissie, proactiv geveerde vooras inclusief remmen, en een 5,8 ton fronthef. Daarnaast is er een aftakas 540e - 1000 & 1000e voor nog meer flexibiliteit bij je werkzaamheden.

De cabine is een genot om in te werken. Spoil jezelf met comfortabele opties zoals een 4 punts geveerde cabine, climatronic airconditioning en een mooi, soepel leren stuurwiel. De tractor is zelfs uitgerust met elektrische spiegels inclusief dodehoekspiegel om je veiligheid te optimaliseren.

Blijf up-to-date en voorkom vertragingen met de Cebis bediening + touch functie die deze tractor biedt. Voorzien van GPS ready functie en Isobus voorbereiding, is deze tractor geschikt voor al jouw moderne technologiebehoeften.

Deze gloednieuwe Claas Axion 830 Cmatic staat klaar om jouw landbouwwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over deze machine.

Specificaties

As 1

PositieVoor
Aangedreven as
Bandenmaat600/70R30

As 2

PositieAchter
Aangedreven as
Bandenmaat710/70R42

Vergelijkbare machines