• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TOYOTA 06-8FD25F Diesel Heftruck Triplo

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

5.646 uur

2015

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model06-8FD25F
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren5.646 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame heftruck voor je bedrijf? Bekijk dan deze Toyota 8 serie diesel heftruck. Deze is uitgerust met een triplomast en is voorzien van een freelift en side-shift functie wat het werken met deze heftruck zeer flexibel maakt.

Deze Toyota heftruck biedt de kwaliteit en kracht die je nodig hebt voor je dagelijkse werkzaamheden. Weinig andere machines kunnen de robuustheid en betrouwbaarheid evenaren die Toyota heftrucks bieden. Dit maakt deze machines tot een betrouwbaardere en veiligere keuze voor je bedrijf.

Vanwege zijn kracht en betrouwbaarheid is deze serie favoriet in verschillende industrieën, dus of je nu in de bouw, landbouw, magazijn of in een andere sector werkt, deze heftruck zorgt voor soepele en efficiënte werkzaamheden.

Kenmerken van deze diesel heftruck zijn de uitstekende prestaties, hoge efficiëntie en uitzonderlijke levensduur. Ze zijn ontworpen om te presteren in de meest veeleisende omstandigheden en zijn ideaal voor bedrijven die streven naar hoge productiviteit.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met ons. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Kijk ook eens op onze website voor onze andere machines. We zijn op afspraak geopend.

Belangrijk: We richten ons op de zakelijke markt (B2B). Alle verkopen zijn in AS-IS conditie, zonder vorm van garantie, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ons best doen om je te voorzien van de juiste informatie van het object, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4030 kg