• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EP Forklift / Heftruck 3.5 ton DEMO forklift 3500kg

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

130 uur

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEP
TypeForklift / Heftruck 3.5 ton DEMO forklift 3500kg
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren130 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Verhoog je productiviteit met de EP Forklift 3.5 ton DEMO! Dit solide, veelzijdige model is net nieuw uit de fabriek en klaar om jouw interne logistiek te verbeteren.

Met een indrukwekkende hefcapaciteit van 3500 kg til je zonder moeite zware ladingen. De hefhoogte van 480 cm en vorklengte van 115 cm maken het gemakkelijk om lading op hoge plaatsen te bereiken of om te gaan met grote items. Deze machine wordt aangedreven door een 80V accu, nieuw van bouwjaar 2022.

Belangrijk om te weten is dat deze heftruck niet alleen functioneel in topconditie is, maar er ook nog eens geweldig uitziet. Zowel de algemene, technische als optische staat zijn beoordeeld als zeer goed.

Extra functies zoals een 3-delige mast, freelift, sideshift, en vorkenversteller geven je de flexibiliteit die je nodig hebt om elke klus efficiënt aan te pakken. Daarnaast is deze heftruck uitgerust met een trekhaak, werklampen en bluespot voor optimale veiligheid en bruikbaarheid.

Deze heftruck staat in onze showroom klaar voor een bezichtiging. Kom langs en ervaar zelf de kracht en het vermogen van deze machine. Voor meer informatie, foto's en technische specificaties kun je ook een kijkje nemen op onze website.

Bij Van Gurp staan we klaar om je te helpen met het importeren en exporteren van machines, om zo te zorgen voor veilloos vervoer naar jouw locatie. Inruil is mogelijk en we bieden ook diverse lease-opties.

Ontdek hoe de EP Forklift 3.5 ton DEMO de efficiëntie van jouw bedrijf kan verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5000 kg

Opties

  • Acculader

Vergelijkbare machines