• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VS-21785 Elektrische triplex container heftruck Still rx20-16 BJ2018

Image

3.010 km

3.010 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
Modelrx20-16
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Tellerstand3.010 km
Draaiuren3.010 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige heftruck? Bekijk dan deze 3-wiel triplex elektrische heftruck van het merk STILL uit 2018. De heftruck heeft al ruim wat uren op de teller, maar is nog in uitstekende staat en kan nog vele jaren mee.

Zijn sterke capaciteit van 1.600 kg, hefhoogte van 4.920 mm en een doorrijdhoogte van 2.160 mm maken het een ideale machine voor diverse taken in een magazijn en andere industriële omgevingen. Niet te vergeten, het is een container heftruck, wat betekent dat hij ontworpen is om in kleine ruimtes te manoeuvreren.

Dankzij de aanwezigheid van een freelift, kun je efficiënt op verschillende hoogtes werken zonder dat de mast volledig uitgeschoven hoeft te worden. En met de sideshift kun je de lading zijdelings verplaatsen, wat handig is in smalle gangen.

Daarbij komt dat de heftruck is uitgerust met een batterij uit 2021, die is voorzien van een automatisch vulsysteem, wat het onderhoud vergemakkelijkt en de levensduur verlengt. Ook wordt er een externe lader bijgeleverd.

Binnenkort komen er foto's en een video beschikbaar, zodat je de heftruck grondig kunt bekijken voordat je een aankoopbeslissing neemt. Vertrouw op de kwaliteit van STILL en de functionaliteiten van deze heftruck om je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3025 kg

Vergelijkbare machines