• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VS-21762 Elektrische Triplex heftruck Still RX20-18 BJ2017 Sidedshift

Image

6.793 km

6.793 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-18
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Tellerstand6.793 km
Draaiuren6.793 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare 3-wiel triplex elektrische heftruck? Denk dan eens aan STILL, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Deze specifieke STILL heftruck uit 2017, perfect voor al je takel- en hijsklussen, heeft namelijk al bewezen goede prestaties te leveren.

Met een hefcapaciteit van 1.800 kg kan hij zwaardere vrachten dan velen van zijn soort aan. De maximale hefhoogte van 4.470 mm en de doorrijdhoogte van 2.060 mm maken deze heftruck uiterst geschikt voor verschillende soorten pallets en ladingen. Dit maakt de machine erg veelzijdig in gebruik.

De duurzame gel batterij uit 2017 van deze machine zorgt voor een zorgeloze ervaring. Dankzij het automatische vulsysteem en de externe lader hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de batterij, en kun je je concentreren op je werk.

Dit model is ook voorzien van handige extra's zoals een freelift, sideshift en vorkenversteller. Deze zorgen ervoor dat je in elke situatie makkelijk en veilig kunt werken. Bovendien geeft de tellerstand van 6.793 uren aan dat de heftruck nog niet aan het einde van zijn levensduur is.

We hebben momenteel twee van dit type op voorraad, dus grijp je kans! Besluit je om deze STILL heftruck aan je machinepark toe te voegen, dan kun je rekenen op een consistent hoge productiviteit en bedrijfszekerheid. Latere toevoeging: een video met meer details en een grondige blik op de werking volgt binnenkort.

Kortom, kies je voor de STILL elektrische heftruck, dan investeer je in een degelijk, duurzaam en betrouwbaar stuk materieel.