• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VS-21761 Elektrische Triplex heftruck Still RX20-18 BJ2017 Sidedshift

Image

4.021 km

4.021 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-18
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Tellerstand4.021 km
Draaiuren4.021 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte heftruck? We hebben precies wat je zoekt. Met trots bieden we je deze 3-wiel triplex elektrische heftruck van het gerenommeerde merk STILL aan.

Deze heftruck komt uit het jaar 2017 en verkeert nog in uitstekende staat. Door zijn stabiele constructie heeft deze machine een hefvermogen van maar liefst 1.800 kg. Daarmee kun je vrijwel elke uitdaging op jouw werkplek aan. Bovendien is hij in staat om tot een indrukwekkende hoogte van 4.470 mm te heffen.

Met een doorrijdhoogte van 2.060 mm kom je overal moeiteloos doorheen. Je zult ook blij zijn om te weten dat deze krachtpatser slechts 4.021 werkuren op de teller heeft.

Functionaliteit staat voorop bij deze STILL heftruck. Hij is uitgerust met een freelift waardoor flexibiliteit in de bediening gegarandeerd is. Ook beschikt de heftruck over een sideshift en vorkenversteller, hetgeen je maximale controle en gemak biedt bij het verplaatsen van goederen.

De onderhoudsvrije gel batterij uit het bouwjaar zelf is voorzien van een automatisch vulsysteem en een externe lader. Dit betekent minder onderhoud en meer tijd voor productiviteit.

En jawel, we hebben niet één, maar twee van deze heftrucks op voorraad. Dus je hebt even de tijd om te beslissen, of de mogelijkheid om in één keer je vloot uit te breiden.

Laat deze kans niet schieten en maak de volgende stap in efficiëntie en betrouwbaarheid voor jouw operaties met deze STILL heftruck. Houd onze site in de gaten voor de verwachte foto's en video, zodat je deze krachtpatser in actie kunt zien.