• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

2018 Still RX20-16 elektrische heftruck, 1600kg, 465cm, Vorkenspreider, Triplex mast

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

15.329 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-16
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren15.329 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek deze efficiënte en krachtige Still elektrische heftruck, ontworpen om je dagelijkse logistieke taken naar een hoger niveau te tillen. Met een hefvermogen van 1600kg en een indrukwekkende hefhoogte van 465cm, kun je moeiteloos zware lasten tot grote hoogten tillen.

Dankzij de 155cm vrije heffing kun je makkelijk manoeuvreren in krappe en beperkte ruimtes. Deze heftruck is uitgerust met een side-shift functie, wat het verplaatsen van ladingen zijdelings mogelijk maakt zonder dat de heftruck zelf hoeft te draaien. Een echte tijdbesparing bij complexe klussen.

De triplex mast biedt een hoge stabiliteit en zijn vorkenspreider (180/56cm) zorgt voor een ongeëvenaarde flexibiliteit bij het oppakken van uiteenlopende ladingen. Non-marking banden zorgen voor een soepele rit zonder strepen achter te laten op de vloer.

Een bijkomend voordeel van deze heftruck is de kwaliteitsaccu uit 2018. Een betrouwbaar onderdeel dat je de zekerheid geeft van een duurzaam en energie-efficiënte bedrijfstijd. Bij de heftruck is een acculader inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt.

Inruil en transport kunnen, indien gewenst, in overleg worden geregeld. Overweeg deze Still elektrische heftruck en vereenvoudig jouw logistieke operaties efficiënt en effectief.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3106 kg