• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

DOOSAN G25P-5 LPG Mast 3F473 B.J. 2011

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

1.500 uur

2011

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
ModelG25P-5
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren1.500 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck? Overweeg dan eens deze Doosan G25P-5. Deze heftruck is vervaardigd in 2011 en heeft sindsdien slechts ongeveer 1500 uur gedraaid. Deze machine is ontworpen met het oog op duurzaamheid en productiviteit en heeft een indrukwekkend hefvermogen van 2500 kg.

Met een drievoudige mast en een maximale hefhoogte van 4730 mm kunnen ladingen gemakkelijk op aanzienlijke hoogte worden geplaatst. Ondanks deze hoogte heeft de heftruck een doorrijhoogte van slechts 2200 mm, waardoor hij onder de meeste deurposten en doorgangen kan rijden zonder problemen.

Ook is het uitgerust met een side-shift voorzetapparatuur, waardoor het mogelijk is om de lading zijwaarts te verplaatsen zonder de heftruck zelf te hoeven verplaatsen. Dit is een functionaliteit die enorm kan bijdragen aan de efficiëntie van jouw werkzaamheden.

De SE Volrubber banden en het totaalgewicht van 4122 kg zorgen voor een stabiele basis, zelfs bij het werken met maximaal hefvermogen.

Wat betreft conditie, deze heftruck verkeert in zeer goede staat en wordt afgeleverd na een grondige keuring. Als jij op zoek bent naar een machine die betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie combineert, dan is deze Doosan G25P-5 heftruck een uitstekende keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen47 kw
Gewicht4122 kg