• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E10 (BJ 2007) Compact heftruck TRIPLO (Accu 2020)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2.844 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
Model(BJ 2007) Compact heftruck TRIPLO (Accu 2020)
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren2.844 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een supercompacte heftruck? Met dit Linde E10 model haal je een zeer wendbare en ruimtebesparende heftruck in huis die ideaal is voor kleinere magazijnen.

De Linde E10 is uitgerust met een Triplo Freeliftmast en Side-Shift, waardoor het manoeuvreren en positioneren van zware ladingen comfortabel en eenvoudig wordt. Bovendien ondersteunt de stuurbekrachtiging bij het vlot en nauwkeurig besturen van de machine.

De heftruck heeft een indrukwekkende hefhoogte van 5,2m en een doorrijhoogte van 2,18m. Hij is zo ontworpen dat hij makkelijk door deuropeningen en onder overhangende obstakels kan rijden. Maar laat je niet misleiden door zijn compacte formaat; hij heeft een hefvermogen van maar liefst 1000 Kg.

Deze plug-and-play heftruck heeft een ingebouwde 220v oplader; je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en de machine is zo weer opgeladen en klaar voor gebruik. De accu van deze heftruck dateert slechts van december 2020, dus je kunt rekenen op een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Koop je de Linde E10, dan koop je kwaliteit en betrouwbaarheid, ingepakt in een supercompact en wendbaar model. Maak je magazijnwerkzaamheden efficiënter en eenvoudiger met deze Linde E10 heftruck.

Voor meer informatie neem je contact op met het nummer 0652628231. De Linde E10 wordt verkocht in AS-IS conditie zonder garantie, tenzij anders overeengekomen. We voorzien je graag van alle benodigde informatie en stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vergelijkbare machines