• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E10z Minigraver / Mini Graver (Nieuw)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
TypeE10z Minigraver / Mini Graver (Nieuw)
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verrijk jouw bouwwerkzaamheden met de gloednieuwe, ongebruikte Bobcat E10z mini-graafmachine. Ook bekend als de Doosan Dx10z, levert deze machine topprestaties op elk bouwterrein.

Het compacte gewicht van 1.176 kg maakt hem gemakkelijk te manoeuvreren, terwijl de drie cilinder Kubota motor zorgt voor krachtige resultaten. De machine beschikt over een rupsaandrijving voor een soepel en stabiel gebruik op elke ondergrond.

Wat deze mini-graafmachine echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. De onderwagen is verstelbaar van 71 cm tot 110 cm en de joystick bediening is in breedte verstelbaar, wat betekent dat je deze kunt aanpassen aan je behoeften van het moment. Bovendien beschikt de machine over twee rij snelheden en een extra hydraulische functie met oliekoeler.

De Bobcat E10z wordt geleverd met een driedelig bakkenset en een keuze uit hydraulische of mechanische snelwissel met lasthaak. Wat je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat je de efficiëntie en productiviteit van jouw projecten zult verhogen.

Zorgeloosheid is gegarandeerd met inbegrepen garantie en de mogelijkheid tot onmiddellijke levering uit voorraad. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Voor meer informatie, neem contact op met Luuk van Elk, die jou graag verder helpt. Inruil of transport zijn in overleg mogelijk. Wees er snel bij en verhoog de mogelijkheden op je bouwterrein met de Bobcat E10z.

Vergelijkbare machines