• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan DX10Z Minigraver / Mini Graver

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
TypeDX10Z Minigraver / Mini Graver
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Klaar voor een krachtige aanvulling op je bouwprojecten? Bekijk dan eens deze Doosan DX10Z mini-graafmachine. Gloednieuw en ongebruikt, deze machine is net zo veelzijdig als krachtig. Hij wordt aangedreven door een rups en heeft een driecilinder Kubota motor, wat zorgt voor soepel en betrouwbaar werk.

De Doosan DX10Z is handig compact met een eigengewicht van 1.176 kg, maar laat je door deze grootte niet misleiden. Zijn verstelbare onderwagen, die reikt van 71 cm tot 110 cm, biedt aanpassingsvermogen om aan verschillende projecten te werken. Met twee rijsnelheden en een extra hydraulische functie met oliekoeler, biedt deze machine het gemak en efficiëntie die je nodig hebt op de bouwplaats.

Daarnaast wordt deze Doosan DX10Z geleverd met een handige driedelig bakkenset en biedt het de mogelijkheid voor zowel een hydraulische als een mechanische snelwissel met lasthaak, voor extra efficiëntie. En je kunt je investering met vertrouwen doen dankzij de inbegrepen garantie.

Let op: de prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie over deze mini-graafmachine kun je contact opnemen met Luuk van Elk. Deze Doosan DX10Z mini-graafmachine is uit voorraad leverbaar, klaar om een krachtige impact te hebben op je bouwprojecten.

Vergelijkbare machines