• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HYSTER H 5.00 XM Diesel Heftruck

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

15.585 uur

2002

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelDiesel heftruck
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt
Draaiuren15.585 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige heftruck, dan wil je zeker de Hyster H5.00 XM in overweging nemen. Deze diesel heftruck is uitgerust met een Perkins motor, bekend om zijn duurzaamheid en prestaties.

Dankzij de triplomast kan deze heftruck tot een hoogte van 5,3 meter reiken. De doorrijhoogte van 2,63 meter maakt 'm bovendien geschikt voor werkplekken met lagere plafonds of deurgaten.

Gemak dient de machinist: de Hyster H5.00 XM is voorzien van een automaat aan het stuur. Dit betekent dat je het rijden en heffen moeiteloos kunt combineren.

Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een freelift en side-shift voor extra flexibiliteit bij het manoeuvreren van ladingen. Met de dubbelucht montage heb je extra veel grip en stabiliteit, zelfs op oneffen oppervlakken.

Denk aan Van Dinther Trading bij interesse; we staan klaar voor de zakelijke markt met handelsprijzen en producten in AS-IS conditie. Hoewel we de juistheid van de informatie van het object proberen te waarborgen, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

Bel ons gerust op 0652628231 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Je bent altijd welkom om de Hyster H5.00 XM zelf te ervaren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7890 kg