• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Takeuchi TB 210 R

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

1.295 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

VGV Nederland

Eikenlaan 39
5453RT Langenboom

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTakeuchi
ModelTB210R
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren1.295 uur

Omschrijving

Ervaar de kracht en efficiëntie met deze Takeuchi TB210R mini-graafmachine uit 2018. Met 1270 draaiuren op de teller, heeft deze machine de betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen die je van het merk Takeuchi mag verwachten. Het beschikt over een verstelbare onderwagen voor uitstekende stabiliteit en heeft een servobediening voor nauwkeurige controle.

Dankzij de Kubota dieselmotor en twee versnellingen haalt deze graafmachine altijd het maximale uit elke klus. Bovendien heeft het een hydraulische snelwissel met lasthaak voor gemakkelijke wisseling van arbeidsmiddelen. Daarnaast is deze machine van een extra functie op de giek voorzien, zodat werkzaamheden net dat beetje efficiënter en comfortabeler verlopen.

Maak optimaal gebruik van de drie graafbakken met omkeeroren (25-40 en 80 cm) dat voor een breed scala aan graafwerkzaamheden zorgen. Bij deze machine komt een extra set rupsen, zo goed als nieuw. Ook krijg je er een groot filter onderhoudspakket bij, nog in de doos. De rolbeugel en werklamp bieden extra veiligheid en zichtbaarheid bij het werken in moeilijke omstandigheden.

Bekijk de foto's voor een beter beeld en als je vragen hebt, twijfel dan niet om deze te stellen. De Takeuchi TB210R staat klaar om jouw volgende project naar een hoger niveau te tillen.