• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota U10-3 servo

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2.200 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

VGV Nederland

Eikenlaan 39
5453RT Langenboom

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelU10-3
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren2.200 uur

Omschrijving

Ontdek de robuuste kracht van de Kubota U10-3, een mini-graafmachine die klaar staat om jouw klussen naar een hoger niveau te tillen. Ontworpen met een gebruiksvriendelijke joystickbediening, biedt deze machine van bouwjaar 2015 efficiëntie en comfort voor alle werkzaamheden.

Met 2200 werkuren op de teller heeft de Kubota U10-3 getoond dat hij duurzaam en betrouwbaar is. Hij is ontworpen en gebouwd om aan de behoeften van de meest veeleisende professionals te voldoen.

Één van de onderscheidende kenmerken van deze mini-graafmachine is zijn verstelbare onderwagen. Met de mogelijkheid om te verschuiven van 75 cm naar 100 cm, biedt de machine een uitstekende basis voor een stabiele werking.

Het installeren van de graafbakken is met de mechanische snelwissel moeiteloos. Deze Kubota U10-3 wordt geleverd met 2 graafbakken, waardoor je het gereedschap kunt kiezen dat het beste bij je huidige project past.

Veiligheid is geen zorg met deze Kubota. De mini-graafmachine is uitgerust met een neerklapbare rolbeugel om je extra veiligheid en gemoedsrust te geven bij het bedienen van de machine. Met een gewicht van 1045 kilogram is de graafmachine stevig maar toch flexibel genoeg om zich gemakkelijk over de werkvloer te bewegen.

Opmerkelijk is dat hij aangedreven wordt door een Kubota dieselmotor, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en prestaties.

De Kubota U10-3 is precies wat je nodig hebt om je projecten soepel en efficiënt te laten verlopen. Ontdek zelf de kracht en veelzijdigheid van deze machine. Mis deze kans niet om dit uitstekende stuk gereedschap aan je uitrusting toe te voegen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1000 kg

Vergelijkbare machines