• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde H80D-02

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2016

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

De Vries heftrucks

Schrank 2
3371KJ Hardinxveld-Giessendam

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelH80D-02
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de kracht van efficiënte interne logistiek met deze Linde heftruck. Perfect voor elke magazijn- of fabricageomgeving, en ontworpen om je workflow soepeler en productiever dan ooit te maken.

Deze heftruck wordt aangedreven door een betrouwbare Deutz motor, synoniem voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Linde's succesvolle ontwerp en technologie heeft gezorgd voor een effectieve en efficiënte machine, die je kan helpen je werkzaamheden te verbeteren.

Een opvallend kenmerk van deze Linde heftruck zijn de drie ventielen, wat hen onderscheidt van hun concurrenten op de markt. Met deze extra mogelijkheden kan je heftruck sneller en efficiënter werken.

Voor je veiligheid en comfort in elke werkomgeving is de lift uitgerust met een dak raam. Dit stelt je werknemers in staat om veilig en zonder onderbrekingen te werken, ongeacht het weer. Om het helemaal af te maken zijn er aanvullende opties zoals een derde en vierde ventiel voor flexibiliteit in je dagelijkse werkzaamheden.

Ben je klaar om je logistieke processen naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met Pieter de Vries voor meer informatie. Hij is bereikbaar op 0184615552 of +31 638327575, of stuur een email naar info@devriesheftrucks.nl.

Vergelijkbare machines