• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NISSAN 2,5 Ton LPG Mast : 2W400 B.J. 2000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

8.399 uur

2000

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNissan
ModelUD02A25PQ
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt
Draaiuren8.399 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, krachtige en veelzijdige machine voor je magazijn, loods of bouwplaats? Ontdek dan de Nissan UD02A25PQ heftruck.

Geproduceerd door Nissan, een merk dat al jaren synonym staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, biedt deze heftruck de robuustheid en prestaties die je nodig hebt. Ondanks zijn bouwjaar 2000, heeft deze heftruck slechts 8399 draaiuren op de teller, wat betekent dat hij nog steeds sterk is en klaar voor elke uitdaging.

Met een hefvermogen van 2500 kg bezit deze Nissan heftruck voldoende kracht om zware ladingen te tillen. Dankzij de 2-delige mast kan hij eenvoudig hoogtes tot 4000 mm bereiken terwijl hij toch een doorrijhoogte houdt van 2600 mm, waardoor hij uitermate geschikt is voor werkzaamheden in beperkte ruimtes.

Bovendien is deze machine uitgerust met volrubber banden waardoor hij stabiel en veilig rijdt op alle ondergronden. Daarnaast is hij voorzien van vorken als voorzetapparatuur, waardoor het hanteren en transporteren van je goederen gemakkelijk en efficiënt wordt.

Deze Nissan UD02A25PQ heeft een eigen gewicht van 3940 kg, wat hem stevig genoeg maakt om het zware werk aan te kunnen. Ondanks zijn bouwjaar en draaiuren is de machine nog in goede staat.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck die je kan helpen het zware werk efficiënt aan te pakken? Dan is deze Nissan UD02A25PQ de machine voor jou.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3940 kg

Vergelijkbare machines