• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jungheinrich 3-wieler Mast 3F464 2017

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

7.660 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelEFG 215
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren7.660 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en krachtige heftruck? Dan is deze Jungheinrich EFG 215 mogelijk de perfecte match voor jou. Deze heftruck is gebouwd in 2017 en heeft sindsdien 7660 uren op de teller gezet. Ondanks zijn inzet is hij in zeer goede staat en klaar om jouw lasten te dragen.

De Jungheinrich EFG 215 heeft een hefvermogen van 1500 kilo, wat het een behoorlijke krachtpatser maakt voor diverse klussen. Dankzij het Triplo masttype bereikt de heftruck ook grotere hoogtes: met een hefhoogte van 4640 mm worden zelfs de hoogste opslagplaatsen bereikbaar. Ondanks deze indrukwekkende hoogte zorgt de doorrijhoogte van 2010 mm ervoor dat de machine eenvoudig verschillende omgevingen kan betreden.

Wil je meer veelzijdigheid in je werkzaamheden? Deze heftruck komt met voorzetapparatuur in de vorm van een side-shift, wat het laden, lossen en hanteren van goederen eenvoudiger maakt. Bovendien zorgen de volrubber banden voor een stabiele rit op elke ondergrond.

De Jungheinrich EFG 215 draait op een krachtige 48V-500Ah batterij uit 2021, die bovendien wordt geleverd met de betreffende lader. Geen zorgen over de resterende batterijduur dus; deze heftruck houdt het net zo lang vol als jij.

Je ontvangt deze machine uiteraard in gekeurde staat. Dus breid je vloot vandaag nog uit met de Jungheinrich EFG 215 en ervaar zelf de voordelen die deze heftruck te bieden heeft.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3070 kg