• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HangCha CPDS16J 3Wh Electric Forklift 1600KG Triplex-430cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

3.035 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPDS16J
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren3.035 uur

Omschrijving

Verken de mogelijkheden van de Hangcha CPDS16J 3-wiel elektrische heftruck. Gebouwd om te presteren, is deze heftruck gemaakt in 2007 en heeft sindsdien slechts 3035 bedrijfsuren gedraaid. Een duidelijk bewijs van betrouwbaarheid.

Met een gewaardeerde capaciteit van 1600 kg en een lastcentrum op 500 mm, biedt deze Hangcha CPDS16J een fantastische balans en stabiliteit voor het hanteren van complexe ladingen. Deze elektrische heftruck is voorzien van een drievoudige mast en een zijverschuiving, waarmee je gemakkelijk kunt manoeuvreren en zware lasten op subtiele wijze kunt verplaatsen.

Een van de vele opvallende kenmerken van deze heftruck is de lift hoogte van 4300 mm en vork lengte van 115 cm. Dit zorgt ervoor dat je ladingen op aanzienlijke hoogtes met gemak kunt bereiken. De heftruck heeft ook massieve banden aan de voor- en achterzijde, voor een soepele en veilige besturing.

SEO is alles in de wereld van vandaag en dit geldt ook voor deze Hangcha heftruck met een elektrische motor en stuurbekrachtiging. Met een spanning van 48V zorgt deze functie voor een moeiteloze bediening. Het transportformaat ervan is ook redelijk compact, waardoor je gemakkelijk door krappe ruimtes kunt navigeren.

Een ander belangrijk aspect dat bijdraagt aan de waarde van deze Hangcha heftruck is de CE-goedkeuring. De machine voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen en is klaar om elke klus die je hem geeft aan te pakken.

Houd er rekening mee dat alle maten en gewichten bij benadering zijn en dat alle bovenstaande specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Fouten zijn dus voorbehouden. Neem gerust contact op voor meer informatie of details.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3120 kg

Vergelijkbare machines